voor de mooist ingerichte vakantieadresjes

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hof van Saksen renovatie: vakantieboerderijen vernieuwd

Vernieuwde luxe vakantie boerderij op Hof van Saksen

Inhoudsopgave

Een groot aantal vakantieboerderijen op het luxe vakantiepark Hof van Saksen is dit jaar vernieuwd. In 2025 zullen alle vakantiehuizen een upgrade hebben gehad.

Het interieur van de vernieuwde vakantieboerderijen op het vakantiepark is opnieuw ontworpen door Studio Piet Boon. Bij de opening van het park in 2009 was Piet Boon ook betrokken bij de bouw van het hoofdgebouw en de inrichting van de vakantiehuizen.  

Zithoek in vernieuwde luxe boerderij Hof van Saksen

Met de renovatie van de luxe boerderijen en luxe wellness boerderijen op Hof van Saksen is het gehele interieur vernieuwd. Robuuste, natuurlijke materialen zoals hout en steen worden gecombineerd met  rustige tinten en neutrale kleuren. Kenmerkend voor de stijl van Piet Boon en alles in harmonie met de natuur van het omliggende landschap.

Ook de Newborn– en de ‘Kinder’boerderijen op het vakantiepark zijn voorzien van een geheel nieuwe look en helemaal ingericht op gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast biedt Hof van Saksen boerderijen die geschikt zijn voor grotere groepen en drie generatie vakanties: de Family Fun boerderijen en de Culinaire boerderijen

Vernieuwde vakantieboerderijen

Het interieur van de hand van Piet Boon in de gerenoveerde boerderijen op Hof van Saksen is werkelijk prachtig. De comfortabele en stijlvolle inrichting kenmerkt zich door natuurlijke materialen, lichte kleuren en warme accenten.

Vernieuwde luxe vakantie boerderij op Hof van Saksen

De gashaard in de woonkamer maakt het extra gezellig. De open keuken met kookeiland is verrassend compleet en bij aankomst staat er een koffie- en theepakket voor je klaar.

HofVanSaksen-luxe-boerderij-vernieuwd-slaapkamer-sofa
HofVanSaksen-luxe-boerderij-vernieuwd-slaapkamer-sofa-bureau

Er zijn vakantiehuizen voor twee-, vier- zes,- of acht personen en je kunt ook kiezen voor de luxe variant met een heerlijke sauna in de badkamer.

Luxe wellness boerderij

De luxe wellness huizen hebben een badkamer met bubbelbad, een inloopdouche met rainshower, een Finse sauna en een fijne jacuzzi op het terras. En geen gesleep met badjassen en badslippers, deze liggen voor je klaar in deze vernieuwde vakantieboerderij.

Luxe badkamer met sauna in vernieuwde boerderij Hof van Saksen

De gehele inrichting van deze luxe wellness boerderijen op Hof van Saksen is gerenoveerd en ook van de upgrade van het interieur worden we blij. Een moderne sfeervolle living met uitgebreide open keuken, fijn tuinmeubilair en heerlijke auping bedden.

De huizen zijn beschikbaar als 2- persoons, 4- persoons, 6- persoons en 8- persoons variant.

Newborn boerderij

Voor het eerst op vakantie met een pasgeboren kindje kan best een uitdaging zijn. De vernieuwde Newbornboerderij is ingericht op een zo comfortabel mogelijk verblijf. De babykamer is bijzonder compleet en grenst direct aan de ouder slaapkamer.

Babykamer in vernieuwde newborn boerderij Hof van Saksen

En de babykamer zelf is om door een ringetje te halen. Een prachtig wiegje, een heerlijk ledikantje, commode en zachte kussens op de grond. Zelfs een schommelstoel ontbreekt niet voor de voedingen of om je kindje in slaap te wiegen.

HofVanSaksen-Newborn-boerderij-vernieuwd-eethoek-box
HofVanSaksen-Newborn-boerderij-vernieuwd-wiegje-commode

Ook alle andere denkbare voorzieningen zijn aanwezig zoals kruiken, wipstoeltje en een Tummytub. Geen gesleep met spullen, heerlijk toch? En voor de iets grotere kinderen is er in de Newborn boerderij trouwens ook het nodige aanwezig zoals speelgoed en een kinderbed.

Kinderboerderij

Ook de kinder boerderijen op Hof van Saksen hebben een upgrade gehad. Het nieuwe interieur is sfeervol en de kinderen hebben een heerlijke slaap- en speelkamer. Een praktisch stapelbed in stijl en de vrolijke aankleding met o.a. speelkleed en zitzak maken het tot een fijn eigen plekje.

Kinderkamer in vernieuwde kinder boerderij op vakantiepark Hof van Saksen

Daarnaast zijn er allerlei kindervoorzieningen zoals een speelgoed, traphekje, ledikantje, box, commode met aankleedkussen en voldoende kinderservies. En dan die glijbaan in huis…. Dat zullen de kids fantastisch vinden.

HofVanSaksen-kinder-boerderij-vernieuwd-living
HofVanSaksen-kinder-boerderij-vernieuwd-glijbaan

De vernieuwde kinder boerderijen zijn geschikt voor vier, zes of tien personen.

Vernieuwde boerderijen voor groepen

Ook voor een geslaagd familieweekend of een vakantie met vrienden moet je op het Hof van Saksen zijn. Een verblijf in één van de vernieuwde en gerestylde groepsboerderijen op het park is gegarandeerd een succes. Op het park is veel te doen voor jong en oud. Ook de tieners vermaken zich op en top in het zwembad met spectaculaire glijbanen.

HofVanSaksen-culinaire-boerderij-voor-groepen-vernieuwd-living-keuken

Voor families met kleine kinderen is de 10 persoons kinderboerderij heel geschikt. En voor de liefhebbers van lekker eten en uitgebreid kokkerellen en tafelen is de culinaire 12 persoons boerderij echt een aanrader. Een enorme keuken met uitgebreide keukenapparatuur en een wijnklimaatkast doen het hart van de echte liefhebber sneller kloppen.

HofVanSaksen-boerderij-voor-24personen-woonkamer
HofVanSaksen-culinaire-boerderij-voor-groepen-vernieuwd-keuken

De vernieuwde groepsvakantiehuizen bieden plek aan 10, 12, 18 of 24 personen.

Hof van Saksen is één van de populairste vakantieparken van Landal GreenParks. Niet zo gek natuurlijk, want het is een prachtig park met dito huizen. Maar Landal heeft nog meer pareltjes in het assortiment en er komen steeds nieuwe parken bij.

Zo openden dit jaar bijvoorbeeld Landal Nature Parc Saint Hubert in de Belgische Ardennen en in verrassend Groningen Landal De Wedderplassen en Landal Landgoed Bourtange.

VakantieInterieur schreef er de volgende blogs over:
Tiny houses op Nature Parc in de Ardennen
Landal De Wedderplassen in verrassend Groningen
Landal Landgoed Bourtange luxe vakantiepark in Groningen

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een boeking maakt of aankoop doet via zo’n link ontvangt VakantieInterieur een kleine commissie. Het kost jou niets extra’s en wij schrijven alleen over accommodaties en producten die ons echt aanspreken.