voor de mooist ingerichte vakantieadresjes

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Landal De Wedderplassen in verrassend Groningen

Interieur keuken van acht persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen

Inhoudsopgave

Landal De Wedderplassen is het tweede vakantiepark van Landal in Groningen. Waar je bij Landal Natuurdorp Suyderoogh midden in Nationaal Park Lauwersmeer overnacht, maak je op het luxe vakantiepark De Wedderplassen kennis met het prachtige Westerwolde.

Lodges aan het Weddermeer op Landal De Wedderplassen in Groningen

Dit nog onontdekt stukje Groningen heeft een verrassend afwisselend landschap met bossen, heide, kronkelende beekjes, akkers en monumentale boerderijen. Naast fietsend of wandelend deze prachtige omgeving ontdekken zijn er veel leuke uitstapjes te ondernemen.

Een bezoekje aan Vesting Bourtange mag zeker niet ontbreken als je in Westerwolde op vakantie bent. En een dagje Duitsland met leuke stadjes aan de grens zoals Papenburg of Leer is zeer zeker ook de moeite waard.

De stad Groningen is een half uurtje rijden en heeft veel hippe restaurantjes en winkeltjes. Loop het Forum binnen en dwaal hier lekker rond voordat je helemaal naar boven gaat voor een prachtig uitzicht over de stad.

Vanaf de meivakantie in 2024 kun je boeken voor vakantiepark De Wedderplassen en genieten van de rust en ruimte die je hier vindt. De 38 zelfvoorzienende high end lodges op dit kleinschalige Landal park in Groningen staan direct aan het Weddermeer en zijn geschikt voor vier-, zes-, of acht personen.

Vierpersoons lodges op Landal De Wedderplassen

Buitenaanzicht van acht persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen

De vrijstaande houten lodges voor vier personen op het Groningse Landal park zijn gelijkvloers en zijn luxe en comfortabel ingericht. Natuurlijke materialen in combinatie met heldere kleuren geven de vakantiehuizen een frisse uitstraling. De twee slaapkamers hebben elk een eigen badkamer ensuite met inloopdouche.

Interieur woonkamer en keuken van vier persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen
Interieur slaapkamer van vier persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen

Je kan kiezen voor een vierpersoons lodge met buitenkeuken of een vierpersoons lodge met sauna. Beide varianten hebben een overdekte veranda met fijne loungeset, een aanlegsteiger en laadstation voor een elektrische auto.   

Zespersoons lodges op Landal De Wedderplassen

Buitenaanzicht zes persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen

Ook de zespersoons lodges op Landal De Wedderplassen zijn gelijkvloers en te reserveren in een variant met buitenkeuken of sauna. Met een oppervlakte van 104m2 zijn de luxe lodges zeer ruim opgezet en biedt het meer dan voldoende ruimte voor iedereen.

Interieur woonkamer en keuken van zes persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen
Interieur slaapkamer van zes persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen

Drie slaapkamers met boxspring bedden en een aansluitende badkamer, een zeer luxe keuken met onder meer een wijnklimaatkast en Quooker….het ontbreekt je aan niets op het vakantiepark. Dat wordt meer dan genieten met een drankje op de veranda uitkijkend over het Weddermeer. Of je plonst er lekker even in vanaf je eigen aanlegsteiger.

Achtpersoons lodges op Landal De Wedderplassen

Buitenaanzicht van acht persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen aan het Weddermeer in Groningen

De grootste lodges zijn maar liefst 146m2 en geschikt voor acht personen. De vakantiehuizen hebben een benedenverdieping met riante living en twee slaapkamers met badkamers ensuite. Op de bovenverdieping zijn ook nog eens twee slaapkamers en twee badkamers. Als kers op de taart hebben deze lodges een zalig dakterras met buitenmeubilair. Vanuit je ligstoel heb je een eersterangs uitzicht over het water.

Hal met doorkijkje naar terras van acht persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen
Terras van acht persoons lodge op vakantiepark Landal De Wedderplassen in Groningen

En ze maken het je niet makkelijk op dit Landal park in Groningen. Want ook nu heb je weer twee opties: de achtpersoons lodge met buitenkeuken of een lodge met sauna. Dat wordt nog lastig kiezen.  

Elk jaar komen er weer prachtige Landal GreenParks bij.

Vanaf 2024 zijn er drie nieuwe vakantieparken te boeken in Nederland. Naast De Wedderplassen zijn dat Landal De Strabrechtse Vennen in Noord-Brabant en Landal Sluyshaven op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuidholland.

In Oostenrijk is Landal een samenwerking aangegaan met Clofers. Dat levert maar liefst vier comfortabele vakantieparken op die zowel voor de wintersport als de zomervakantie een aanrader zijn.

Landal Clofers Jenig
Landal Clofers Obermöschach
Landal Clofers Rattendorf
Landal Clofers Sonnleitn

Als laatste opent in het voorjaar van 2024 in de Belgische Ardennen Landal Nature Parc Saint Hubert. VakantieInterieur schreef hier de blog Tiny houses op Nature Parc in de Ardennen over.

En hoewel Landal Forest Resort Your Nature al een jaartje eerder de eerste gasten ontving, willen we je dit prachtige vakantiepark in Wallonië met uniek ontworpen lodges voor twee tot zes personen niet onthouden.  

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een boeking maakt of aankoop doet via zo’n link ontvangt VakantieInterieur een kleine commissie. Het kost jou niets extra’s en wij schrijven alleen over accommodaties en producten die ons echt aanspreken.