voor de mooist ingerichte vakantieadresjes

OverMij-Emmy-VakantieInterieur

Hallo! Ik ben Emmy

Ik ga altijd graag op zoek naar de leukste en mooiste vakantieadresjes. Bij mijn zoektocht kijk ik zeker niet alleen naar de locatie en de omgeving. Mijn aandacht gaat namelijk vooral ook uit naar het interieur en styling van het hotel of vakantiehuis. Wanneer het vakantieverblijf met liefde en aandacht is ingericht geeft dit een fijne sfeer, waardoor ik mij hier sneller thuis voel. En dat zit ‘m zeker niet altijd in luxe, dat kunnen bijvoorbeeld ook de woonaccessoires zijn passend bij de interieurstijl.

Mijn achtergrond in- en liefde voor toerisme en recreatie en mijn interesse in interieur en styling komen samen in deze blog.
Op VakantieInterieur.nl verzamel ik voor jou de mooist ingerichte vakantieadresjes met reisbestemmingen in Nederland en Europa.

Zoek je een (boetiek)hotel of een tiny house? Is jouw volgende vakantie een stedentrip of kies je bewust voor duurzaam? Ga je een weekendje weg met vrienden of maak je plannen voor de zomervakantie met het gezin? Hou je van vintage of wil je baden in luxe? Je vindt jouw ideale vakantieverblijf hier.

Deze mooi ingerichte vakantieadresjes deel ik ook op Pinterest en Instagram, dus ook daar zie ik je graag.

Hartelijke groet!
Emmy Prins