voor de mooist ingerichte vakantieadresjes

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

3 x Overnachten in Japandi stijl

Living in tiny house in Japandi woonstijl
Comfort, minimalisme en warmte zijn kenmerken van de de Japandi stijl. VakantieInterieur ging op zoek en vond deze drie fijne adresjes voor je.

Inhoudsopgave

Overnachten in Japandi stijl. Dat klinkt goed toch? Op deze drie vakantieadresjes is veel aandacht geschonken aan het interieur dat rust en warmte uitstraalt.

Sfeer en harmonie in tiny house op de Veluwe

Op een rustig vakantiepark op de Veluwe staat dit leuke tiny house voor vier personen. Bij het inrichten van dit vakantiehuisje is gekozen voor de Japandi woonstijl. Scandinavische gezelligheid is gecombineerd met Japans minimalisme en sfeer en harmonie vormen hier een aangenaam duo.

In de living en slaapkamers zie je oud roze, zachte naturelle kleuren en natuurlijke groentinten steeds terugkomen. Warm hout en een vleugje zwart maken het interieur van dit tiny house helemaal af. Zowel in het huisje als in de tuin en op het fijne terras voel je je helemaal zen. Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Overnachten in Japandi stijl in Rotterdam’s hotel

Overnachten in dit boutique hotel in Rotterdam in Japandi stijl staat synoniem voor tot rust komen en inspiratie opdoen. De veertien serene kamers zijn allemaal verschillend ingericht, maar de aardse kleuren en het rustige interieur is de basis van iedere kamer. Natuurlijke materialen, mooi daglicht en verfijnde details zorgen voor een ogen strelend geheel.

Het hotel is gevestigd in een prachtig historisch pand in het centrum van Rotterdam. Wanneer je vanuit de hectiek van de stad het hotel binnen stapt ervaar je meteen de rust. Naast heerlijk slapen drink je hier ook de beste koffie in het leuke café. Vergeet vooral ook niet om ook een kijkje te nemen in de conceptstore met o.a. prachtig handgemaakt keramisch servies. Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Warm welkom in vakantiehuisje in Drents-Friese wold

Dit vakantiehuisje voor vier personen in Japandi stijl is heel geschikt voor families. Het huisje met twee slaapkamers staat midden in het Drents-Friese Wold op een kleinschalig vakantiepark. Met prachtige uitzicht over de landerijen, de grote tuin met loungestoelen en de stilte om je heen is dit een heerlijke plek om even tot rust te komen.

Het sfeervolle Japandi interieur zorgt voor een warm welkom. Natuurlijke materialen, houten meubels, zachte kleuren en de mooiste woonaccessoires. Luxe bedlinnen en handdoeken zijn bij het verblijf in dit fijne huisje inbegrepen. Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Scandinavische stijl? Bekijk dan deze Scandinavisch ingerichte huisjes in Friesland of lees de blog Duurzame vakantiehuizen in Duitsland in Scandinavische stijl. Ben je gek op kleur? Neem dan een kijkje bij deze mooi ingerichte kleurrijke vakantieadresjes.

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een boeking maakt of aankoop doet via zo’n link ontvangt VakantieInterieur een kleine commissie. Het kost jou niets extra’s en wij schrijven alleen over accommodaties en producten die ons echt aanspreken.