voor de mooist ingerichte vakantieadresjes

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Cuber Suites met stoer design op de Veluwe

Tiny house met stoer design op Roompot Cuber Veluwe interieur
Beleef de Veluwe vanuit één van deze stoere tiny houses. Door bos en heide omgeven geniet je stijlvol van de rust, de stilte en het uitzicht. Maak verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

Inhoudsopgave

Deze tiny houses met stoer design op Cuber Veluwe staan verspreid over het terrein. In totaal zijn er 30 Cuber Suites voor twee personen. Deze zijn zo geplaatst dat je vanuit iedere Outdoor Cuber Suite een fantastisch uitzicht hebt.

De huisjes zijn luxe en hebben een strak en robuust design. Buiten is naar binnen gehaald waardoor je één bent met de Veluwe. Steek buiten de kachel aan en mijmer lekker weg op het terras.

Voeg je voor nog meer ontspanning graag wat wellness toe aan je vakantie? Een aantal Cubert Suites op het park op de Veluwe beschikt over privé wellness. Dat zijn de Outdoor Suite Sauna en de Outdoor Suite Hottub.

Uitzicht op de Veluwe vanuit slaapkamer stoer tiny house op de Veluwe

Op dit kleinschalige vakantiepark van Roompot zijn geen faciliteiten. Via een app sta je in een contact met een lokale gids die verschillende dingen voor je kan regelen, maar je ook graag de leukste tips geeft.

Bovenaanzicht stoer tiny house op de Veluwe

Outdoor Cuber Suite Veluwe

Wanneer je de voordeur van de Outdoor Cuber Suite op de Veluwe hebt geopend met de app, kan het genieten beginnen. Vanuit de sfeervolle woonkamer met een comfortabele stoere zithoek en open keuken kijk je uit over de Veluwse bossen waar Roompot Cuber Veluwe zich middenin bevindt.

Door de hoge ramen valt er heel veel licht naar binnen en dat matcht goed met de donkere wanden en meubilair. Onder de heerlijke regendouche kijk je naar de sterrenhemel en ook vanuit het comfortabele kingsize bed heb je een geweldig uitzicht.

In de Outdoor Suite waar je met twee personen en een baby kunt verblijven voel je je één met de natuur.

Cuber Outdoor Suite met sauna

De natuur en de stilte waarmee je hier wordt omringd brengen je tot rust. Wil je nog meer ontspannen tijdens je weekendje weg op Cuber Veluwe? Kies dan voor een tiny house met sauna. De Outdoor Suite Sauna heeft dezelfde fantastische inrichting en beschikt daarnaast over een buitensauna voor twee personen.

Cube Outdoor Suite met hottub

Vanuit iedere stijlvolle ruimte in dit tiny houses geniet je van het geweldige uitzicht op de Veluwe. Liggend vanuit je bed, ontspannend vanuit de design woonkamer of heerlijk bij het vuurtje vanaf het terras. Maar helemaal geweldig wordt het wanneer je voor de Outdoor Suite Hottub op Cuber Veluwe kiest en vanuit de hottub op het terras naar de sterren kijkt.

Ben je enthousiast en wil je graag een bezoekje brengen aan Cuber Veluwe? Een verblijf in een Cuber Suite op de Veluwe boek je via:

Op de Veluwe staan ook deze leuke tiny houses voor twee personen. En in de Belgische Ardennen opende Landal Nature Parc Saint Hubert in 2024 haar deuren. met vrolijke kleurrijke tiny houses voor twee en vier personen.

Liever een tiny house aan het water huren? Deze moderne strandhuisjes voor twee of vier personen bij Zandvoort op Roompot Beach Houses Zandvoort en de ECO Cottages voor vier personen aan het Grevelingenmeer op Roompot ECO Grevelingenstrand zijn ook echt aanraders.

Alle door VakantieInterieur geselecteerde tiny houses in Nederland en Europa vind je hier.

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een boeking maakt of aankoop doet via zo’n link ontvangt VakantieInterieur een kleine commissie. Het kost jou niets extra’s en wij schrijven alleen over accommodaties en producten die ons echt aanspreken.