voor de mooist ingerichte vakantieadresjes

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Tiny Houses Roompot ECO Grevelingenstrand  

Woonkamer Tiny House met openslaande deuren naar vlonder met tuinmeubilair met uitzicht op het Grevelingenmeer

Inhoudsopgave

Geniet van een vakantie in Ouddorp in een Tiny House op het vakantiepark Roompot ECO Grevelingenstrand. De duurzame Tiny Houses liggen direct aan het water en hier beleeft het hele gezin een bijzondere vakantie. Omgeven door niets dan natuur ervaar je hier rust en volop ruimte.

Het duurzame vakantiepark ligt midden in het natuurgebied de Kabbelaarsbank en is een fijn uitgangspunt om op ontdekking te gaan in zowel Zeeland als op Goeree-Overflakkee.  

ECO Cottage Roompot ECO Grevelingenstrand 

TinyHouse-ECO-Cottage op vakantiepark Roompot ECO Grevlingenstrand

De Tiny Houses in Ouddorp zijn geschikt voor maximaal vier personen. Met een omvang van slechts 30 m2 bieden de ECO Cottages alles wat je nodig hebt door de functionele inrichting. Een knusse zithoek en eethoek, een compacte keuken, een badkamer, een slaapvide met twee aparte bedden en een slaapkamer met opklapbed. Wanneer het bed is ingeklapt is er een ruimte met een bank en smart tv. De sfeer van het water en het strand zie je terugkomen in deze Tiny Houses in Zuid-Holland

Buitenruimte Tiny Houses Ouddorp 

Binnen en buiten lopen feilloos in elkaar over bij Roompot ECO Grevelingenstrand. Op de vlonder aan de voorzijde van het vierpersoonsTiny House is het groots genieten van het geweldige uitzicht over het water met een vers gezet kopje koffie. Naast tuinmeubilair is er een heerlijke hangmat en een buitenkeuken met barbecue aanwezig.  

Duurzaamheid op Roompot ECO Grevelingenstrand 

De Tiny Houses op het vakantiepark zijn zelfvoorzienend. Iedere ECO Cottage heeft zonnepanelen en warmtecollectoren. Het afvalwater wordt gefilterd en er zijn waterbesparende voorzieningen. De duurzame Tiny Houses zijn gemaakt van duurzaam en herbruikbaar materiaal.  

Honden welkom in sommige ECO Cottages 

In een aantal ECO Cottages op Roompot ECO Grevelingenstrand zijn honden welkom. Per vakantiehuisje is er dan een hond toegestaan. Wanneer je je hond graag mee wilt nemen op vakantie in Ouddorp kun je dit bij je reservering bij Roompot aangeven.  

Een verblijf op Roompot ECO Grevelingenstrand boek je bij: 

Op VakantieInterieur.nl vind je de mooist ingerichte Tiny Houses in Nederland en Europa. Op Roompot Beach Houses Zandvoort staan deze moderne strandhuisjes direct aan zee. En deze stoer ingerichte Tiny Houses midden in het bos op Cuber Veluwe zijn ook fantastisch mooi.

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een boeking maakt of aankoop doet via zo’n link ontvangt VakantieInterieur een kleine commissie. Het kost jou niets extra’s en wij schrijven alleen over accommodaties en producten die ons echt aanspreken.