voor de mooist ingerichte vakantieadresjes

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Moderne vakantiehuizen bij het circuit van Zandvoort

Interieur van vakantiehuis bij circuit van Zandvoort
Vakantie aan zee...... heerlijk toch? In Zandvoort staat dit leuke vakantiepark met moderne lodges voor vier, zes of acht personen.

Inhoudsopgave

Deze moderne vakantiehuizen bij het circuit van Zandvoort op vakantiepark Roompot Zandvoort zijn een fijn uitgangspunt voor een vakantie aan zee. Zeelucht inademen en zand tussen je tenen want deze lodges liggen direct aan het strand.

Vakantiehuizen Zandvoort voor vier personen

Op het vakantiepark Roompot Zandvoort staan diverse vierpersoonshuizen. De ene net zo leuk als de andere, maar net een tikkeltje anders. De interieurs zijn functioneel en hebben een stoer karakter. Het hout dat je steeds terug ziet komen zorgt voor een warme uitstraling. Leuk zijn ook de details die door hun eenvoud mooi tot z’n recht komen.

Vakantiehuis voor vier personen op vakantiepark naast cirucuit Zandvoort

Er zijn lodges met één slaapkamer en een slaapvide, lodges met twee slaapkamers en XL lodges met twee slaapkamers. Ook fijn: alle huizen hebben een tuin met veranda en ligstoelen.

Zespersoons vakantiehuizen bij het circuit van Zandvoort 

Ook voor zes personen biedt Roompot Zandvoort dat naast het circuit van Zandvoort ligt verschillende mogelijkheden. Zo zijn er vakantiehuizen met twee slaapkamers en een slaapvide en vakantiehuizen met drie slaapkamers.

Vakantiehuis voor zes personen op vakantiepark naast het circuit van Zandvoort

En dan zijn er de thema lodges waarbij het interieur helemaal op het thema is afgestemd. Zo is de Grand Prix 6 helemaal in het racethema ingericht. Opvallende kleuren van Martini Striping en heuse racesimulatoren in de keet! Het interieur van de Clear Nature 6 is gemaakt van natuurlijke en grotendeels duurzame materialen. Er leuk is de houten stapelbedstee. Of geef jij de voorkeur aan een verblijf in Denim 6? Stoer, ambachtelijk en comfortabel.

Vakantiehuis voor acht personen in Zandvoort

Vakantiehuis voor acht personen op vakantiepark naast het circuit van Zandvoort

De vrijstaande lodge voor 8 personen heeft maar liefst vier slaapkamers, waarvan twee met stapelbed, om uit te kiezen. Het vakantiehuis op Roompot Zandvoort is lekker ruim en licht. Een gezellige zithoek met fijne banken en stoelen en een stoere eethoek bij het raam. De stoere keuken is voorzien van inbouw apparatuur, een koffiecupmachine en een kraan voor kokend water. Ook hier natuurlijk weer een heerlijke veranda en ligstoelen om te genieten van de Zandvoortse zeelucht.

Een verblijf in Roompot Zandvoort in de duinen naast het circuit van Zandvoort boek je bij:

Naast deze mooie lodges kun je ook verblijven in één van strandhuisjes op Roompot Beach Houses Zandvoort voor twee of vier personen die in 2023 zijn gebouwd. Nieuwsgierig? Ga naar moderne sfeervolle strandhuisjes in Zandvoort.

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je een boeking maakt of aankoop doet via zo’n link ontvangt VakantieInterieur een kleine commissie. Het kost jou niets extra’s en wij schrijven alleen over accommodaties en producten die ons echt aanspreken.